Καταιγιστικές εξελίξεις: «Αυτός έδωσε στον Τσίπρα το στικάκι με τη λίστα των offshore που καίει κορυφαίους της ΝΔ» (ΒΙΝΤΕΟ)





Πριν από μία εβδομάδα, εστάλη από χώρα της κεντρικής Ευρώπης στο Μέγαρο Μαξίμου μία λίστα με «όλες τις offshore που διαχειρίστηκε γνωστός τεχνοκράτης της ΝΔ», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται ο δημοσιογράφος του Alpha Δήμος Βερύκιος.

«Γνωρίζω ότι αυτό το cd που έφτασε στην Αθήνα από την Κεντρική Ευρώπη, ήδη βρίσκεται στα χέρια της Τουλουπάκη. Αυτό αποδεικνύει ότι οι Ευρωπαίοι, οι ξένοι γενικότερα, κυρίως οι Αμερικανοί γιατί αυτοί έχουν την τεχνογνωσία, στέλνουν στοχευμένα πια στις ελληνικές αρχές στοιχεία», ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)