Τις δημόσιες σχέσεις της Fraport έχει αναλάβει η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη; ( Και συνεχίζουμε να βρίσκουμε παντού οικ. Μητσοτάκη )



Σύμφωνα με την “Εφημερίδα των Συντακτών” και τον δημοσιογράφο Μάριο Διονέλλη, η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου Δασκαλογιάννης φωτογραφίζει την οικογένεια Μητσοτάκη όταν αναφέρεται σε “μέλος οικογένειας πολιτικού προσώπου καταγόμενο από τα Χανιά» που έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για την εταιρεία δημοσίων σχέσεων ΑΙΑ RELATE της Αλεξίας Μπακογιάννη, η οποία κατά πληροφορίες είχε αναλάβει τη διοργάνωση προπαγανδιστικής εκδήλωσης της εταιρείας στην Αθήνα, πριν από έναν χρόνο, ενώ αφήνεται να εννοηθεί ότι η ίδια εταιρεία θα αναλάβει την διοργάνωση παρόμοιας εκδήλωσης στα Χανιά.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)