Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ο «Νούμερο 1» κακοποιός του κόσμου - Ποιος είναι ο Λάσα Σουνανασβίλι και ποια εγκλήματα έχει κάνει




57χρονος γεωργιανής καταγωγής που έχει καταδικαστεί στην Ελλάδα ως αρχηγός μαφιόζικης οργάνωσης που έδρασε σε ευρωπαϊκές χώρες, συνελήφθη χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον Λάσα Σουνανασβίλι, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τον Μπάρακ Ομπάμα ως ο «Νούμερο 1» κακοποιός στον κόσμο. Τότε ο 57χρονος μέσω των συνηγόρων του είχε στείλε εξώδικο στην αμερικανική κυβέρνηση μετά τη δήλωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ο 57χρονος Γεωργιανός είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «το Λίπος» και συνελήφθη έπειτα από ευρωπαϊκό ένταλμα που εξέδωσαν εις βάρος του οι γαλλικές διωκτικές αρχές για διακεκριμένες κλοπές που έγιναν από το 2016 έως σήμερα.

Είχε συλληφθεί το 2012...

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)