Αυτός που πήρε 1 εκατ. ευρώ μίζα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου - Πως έγινε η παράδοση της βαλίτσας





Τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για το σκάνδαλο της Novartis, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ρεπορτάζ υπερβαίνει κατά πολύ ακόμη και τις υποθέσεις της Siemens ή των εξοπλιστικών.

Όπως αποκαλύπτει συγκεκριμένα το Documento τέσσερις προστατευόμενοι μάρτυρες, οι οποίοι έχουν καταθέσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς μετατρέπουν το σκάνδαλο της Novartis στο μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο της σύγχρονης Ελλάδας, αφού φαίνεται πως πέρα από τα 2 δισ. ευρώ από υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων που έχει χάσει το ελληνικό κράτος, εμπλέκονται σε αυτό και πέντε υπουργοί της ΝΔ και της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ από το 2010 έως τον Ιανουάριο του 2015.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)