Προφητεία - Σοκ 1000 ετών για τον Πούτιν: Θα τους σκορπίσει!!

Σύμφωνα με έναν σεΐχη υπάρχει σύνδεση μεταξύ αποσπάσματος από το Κοράνι με το σημερινό πεπρωμένο της Ρωσίας, έναντι των άνομων αυτού πλανήτη που σχεδιάζουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.Ο Σεΐχης Sheikh Imran Hosein, ένας μουσουλμάνους θρησκευτικός εμπειρογνώμονας στην «επιστήμη των τελευταίων ετών» ή «στην εποχή των γεγονότων του τέλους», λέει ότι η Ρωσία και ο Βλαδίμηρος Πούτιν εκπληρώνουν μια χιλιόχρονη παλιά προφητεία.Μιλάει για την καταλυτική ρωσική επίθεση εναντίον των αδίκων τους οποίος ο «Βασιλιάς του Βορρά» θα τους σκορπίσει» στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα με την πύρινη ρομφαία, (σαν και αυτή που παρουσιάστηκε κατά την ορκωμοσία του Πούτιν).Πρόσφατα, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Τζον Κέρι κατηγόρησε τον κ Λαβρόφ ΥΠΕΞ της Ρωσίας, ότι ευρίσκεται «σε ένα παράλληλο σύμπαν».

Αυτό ειπώθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας κατασυκοφάντησης της Ρωσίας στη Συρία από τις ΗΠΑ. Συμπτωματικά όμως, αυτό συμβαίνει επίσης να αποτελεί ένα απόσπασμα από το Κοράνι, σε σχέση με τη Ρωσία.
«Εμείς (στις δυτικές χώρες) έχουμε περισσότερο ή λιγότερο ακούσει για έναν βιβλικό «βασιλιά του Βορρά», καθώς και για τον μυστικιστικό ρόλο τον οποίο η Ρωσία διαδραματίζει στα τρέχοντα γεωπολιτικά γεγονότα. Αλλά γνωρίζετε ότι η ίδια προφητεία αναφέρεται στο Κοράνι;», λέει ο ίδιος.
Είναι εύκολο κάποιος να απορρίψει απλώς τις προφητείες ως «θρησκευτικές ασυναρτησίες», αλλά οι έμμεσες αποδείξεις, υπό το παρόν γεωπολιτικό πρίσμα, δείχνουν ολόκληρη την ανησυχητική αλήθεια.
Ο Imran Nazar Hosein είναι ένας ισλαμιστής λόγιος, συγγραφέας και φιλόσοφος που ειδικεύεται στην ισλαμική εσχατολογία. Έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μελέτη του Κορανίου. Για όσους ενδιαφέρονται, η πλήρης συνέντευξη υπάρχει στο κανάλι YouTube.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: orthodoxianews

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)