ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ!!!!



Πρόκειται για μια περίπτωση που ακόμα και οι ποιο ευκολόπιστοι ερευνητές την κοροϊδεύουν λέγοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο!!!! Αυτό όμως που ξεχνάνε οι εν λόγο κύριοι είναι ότι πλέον ζούμε σε μια εποχή όπου πλέον τίποτα δεν είναι πιστευτό μα και όλα είναι!!!! Ζούμε στον καιρό της τεχνολογικής εξέλιξης είτε το θέλουμε είτε όχι!!!!

Το παρακάτω βίντεο μας το έστειλε ο ίδιος ο τεχνολόγος όπου και ανάρτησε το βίντεο για να δείξει στον κόσμο κάτι το πολύ αλλόκοτο μα και συνάμα απίστευτο!!!!Το όνομα του δεν το αναρτούμε διότι δεν το επιθυμεί ο ίδιος πράγμα που κάνει και στο βίντεο!!!! Ανακάλυψε λοιπόν στην τηλεφωνική εταιρία κινητών που δούλευε ως τεχνικός ότι μέσα στις μπαταρίες τις οποίες φτιάχνει η ίδια η κινητή τηλεφωνία ότι υπάρχουν κάποια αλλόκοτα όντα που μοιάζουν με αράχνες!!!! Τα οποία φαίνεται να είναι από πλευράς κατασκευής μισά βιολογικά και μισά τεχνολογικά από μεταλλικά αντικείμενα!!!!
Το έχει στείλει το επίμαχο βίντεο σε πολλές ιστοσελίδες μα δυο τρεις μαζί με μας αποφασίσαμε να το αναρτήσουμε διότι πράγματι μας προβλημάτισε στο έπακρον όλη αυτή η ιστορία η οποία είναι πέρα για πέρα αληθινή!!!! Δείτε την έκφραση του ανθρώπου αυτού όπου είναι πραγματικά ενας εξαίσιος τεχνολόγος, δείτε τον προβληματισμό του, τις κινήσεις και τις εκφράσεις του προσώπου του όπου δεν υποδεικνύει κάποιον που θέλει να κάνει κάποια φάρσα!!!! Τώρα!!!! Το τι είναι αυτά τα πλάσματα και γιατί η συγκεκριμένη εταιρία τα βάζει στις μπαταρίες των κινητών είναι τελείως άγνωστο για εμάς και πράγματι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που τα βάζουν εκεί αυτά τα πλάσματα!!!! Για να τα βάζουν όμως θα έχουν τον σκοπό τους!!!! Τώρα αν είναι γήινης προελεύσεως ή εξωγήινης προελεύσεως αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε!!!! Αυτό όμως που μπορούμε να γνωρίζουμε είναι ότι είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο με την τρέχουσα τεχνολογία!!!! Πάρτε για παράδειγμα την Μίκρο-νάνο-ρομποτική –νανοτεχννολογία όπου έχουν καταφέρει και έχουν φτιάξει νάνο-ρομπότ αραχνήδια τα οποία δεν φαίνονται με το μάτι αλλά μόνο με πολύ εξελιγμένα ηλεκτρονικά μικροσκόπια!!!! Δείτε το επίμαχο βίντεο αλλά και τα σχόλια του κόσμου όπου δεν δέχονται με τίποτα αυτήν την ανακάλυψη!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)