Περιμένοντας τους ΕΛ να σώσουν την Ελλάδα...




"...Γῆς παῖς εἰμι καὶ Οὐρανοῦ ἀστερόεντος, αὐτὰρ ἐμοὶ γένος οὐράνιον· τόδε δ᾽ἴστε καὶ αὐτοί· δίψηι δ᾽ εἰμὶ αὔη καὶ ἀπόλλυμαι· ἀλλὰ δότ᾽ αἶψα ψυχρὸν ὕδωρ προρέον τῆς Μνημοσύνης ἀπὸ λίμνη"
Διανύοντας μια από τις δυσκολότερες περιόδους στην ιστορία του ελληνικού γένους, η κρίση που βιώνουμε δεν είναι οικονομική. Η κρίση, είναι κρίση συνείδησης.




Μπορεί να επαληθεύονται οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το δόγμα Κίσινγκερ, να μας ψεκάζουν με χημικά, να αποτελούμε μέρος ενός μεγάλου κοινωνικού πειράματος, ή να είμαστε ο λαός που κάποιοι αποφάσισαν πως πρέπει να θυσιαστεί, προκειμένου να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία και να πάμε σε παγκόσμιο νόμισμα οπότε βιώνουμε απλά, τις συνέπειες αυτής της "θυσίας".

Σε κάθε περίπτωση, ο ελληνικός λαός, ζει εν υπνώσει.

Στην αρχή, στράφηκε προς την πολιτική. Πίστεψε πως οι ίδιοι άνθρωποι που συντέλεσαν στην οικονομική καταστροφή της χώρας, οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες, οι νεοταξίτες και οι εθνοπροδότες, θα έσωζαν τη χώρα από τη χρεοκοπία. Η εξίσωση δεν είχε καν μεταβλητή.

Στη συνέχεια αναζήτησε σωτηρία στους Ευρωπαίους εταίρους μας, τους χρηματοδότες των 4χ4 και των κέντρων διασκέδασης. Γρήγορα συνειδητοποίησε, πως ούτε αυτοί θα βοηθούσαν τη χώρα χωρίς μεγάλα ανταλλάγματα.

Βγήκε στους δρόμους, μα ήταν αργά, οι υπογραφές πέσανε, οι πολιτικές μας διαφορές έγιναν πολλές όλα αυτά τα χρόνια και το σύστημα, έμαθε να αυτοπροστατεύεται.

Θυμήθηκε όσα άκουγε για τον καθοριστικό ρόλο της εκκλησίας στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Η εκκλησία θα μπορούσε να βοηθήσει. Τα χιλιάδες οικόπεδα, τα κτίσματα, τα διαμερίσματα, το αφορολόγητο και η κρατική μισθοδοσία, λένε οι πατέρες της εκκλησίας μας, δεν επαρκούν για να παρέχει βοήθεια στον Έλληνα πολίτη.

Σήκωσε το κεφάλι αναζητώντας νέους εθνικούς ευεργέτες. Ο Βαρβάκης πέθανε και το χαβιάρι το έφαγαν 300 φορές. Το χρήμα δεν είναι αυτό που ήταν πριν από 50, 100, 200 χρόνια. Το χρήμα είναι τα πάντα και κανείς δεν το μοιράζει για να σώσει την ψυχή του.

Αλάνια, είμαστε μόνοι μας. Εμείς, αυτοί και η ιστορία. Οι σύγχρονοι εφιάλτες της ελληνικής πολιτικής, οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας, οι προγραμματισμένες προς λαϊκή εκτόνωση πορείες, οι ομογενείς ευεργέτες και η εκκλησία, δεν προτίθενται να σώσουν την Ελλάδα.


Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, μιλούσε εδώ και χρόνια για τις δύσκολες ημέρες που θα περνούσε η χώρα. Τα αποκαλούσε "τα γεγονότα", αναφερόμενος σε μια ιστορικής σημασίας περίοδο για την Ελλάδα, η οποία θα άλλαζε τα δεδομένα του παγκόσμιου οικονομικού και πολιτικού γίγνεσθαι, με αποκορύφωμα ίσως τον Αρμαγεδδών.
Σύμφωνα πάντα με το Λιακόπουλο, αυτή η περίοδος θα τέλειωνε για τους Έλληνες, περί το 2021, όταν τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ταξίδεψαν για τον μυστηριώδη πλανήτη Σείριο, γνωστοί με την ονομασία ΕΛ, επιστρέψουν για να σώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, από την επικείμενη καταστροφή..
Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο σαν φαίνεται αστείο, προϊόν νοσηρής φαντασίας, ή εμπορικό τέχνασμα.. Πριν βιαστείτε να το χαρακτηρίσετε σκεφτείτε πως σε κάθε περίπτωση, είναι η καλύτερη ελπίδα που έχουμε.

RAMNOUSIA

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)