ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!


Πως θα αντιδρούσατε αν σας έλεγαν πως το παιδί σας καταναλώνει ΚΙΤΡΙΚΌ ΟΞΎ, ΧΡΩΣΤΙΚΈΣ, ΔΙΟΓΚΩΤΙΚΈΣ ΎΛΕΣ, ΤΑΥΡΊΝΗ, ΑΣΠΑΡΤΆΜΗ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΟΥΣΊΕΣ ΥΠΈΥΘΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΈΣΕΙΣ?

ας πάρουμε λίγο σοβαρά το θέμα διατροφή και ας σταματήσουμε το γνωστό

......το παιδί πρέπει να δοκιμάζει τα πάντα.
......εμείς με αυτά μεγαλώσαμε και τι πάθαμε.
...........ε δεν δίνω κάθε μέρα.

νομίζω πως αν εξηγήσουμε στα παιδιά μας τι περιέχουν όλα αυτά τα τυποποιημένα προϊόντα,από μόνα τους θα αρνηθούν ακόμα και να τα δοκιμάσουν.

Έρευνα σοκ του... Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τα τυποποιημένα τρόφιμα ιδιαίτερα μάλιστα αγαπητά στα παιδιά, καθώς είναι και οι περισσότεροι καταναλωτές.

Ταρτραζίνη, κοχενίλη, αζορουμπίνη, νορπιξίνη!

Σας φαίνονται «αλαμπουρνέζικα» και για τον περισσότερο κόσμο είναι!
Πως θα σας φαινότανε όμως αν ακούγατε ότι αυτές οι ουσίες είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο κι’ όμως εμπεριέχονται σε πολλά βιομηχανοποιημένα γλυκίσματα που καταναλώνουν κατά κόρον μικρά παιδιά;
Διαβάστε περισσότερα »

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)