Τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία του κινητού σου ? Εδώ όλες οι ρυθμίσεις για την καλύτερη απόδοση

Το αιώνιο πρόβλημα στις φορητές συσκευές είναι αυτονομία και δεν πρόκειται να λυθεί αν επιτέλους δεν αποφασίσουν οι κατασκευαστές να αλλάξουν τις ξεπερασμένες μπαταρίες λιθίου με κάτι καινούριο. Δε θα πρέπει να εντυπωσιαζόμαστε όταν βλέπουμε μπαταρίες με τερατώδεις χωρητικότητες, απλά γιατί τα λειτουργικά συνεχώς αναβαθμίζονται και έχουν όλο και περισσότερες απαιτήσεις πόρων. Σε συνδυασμό με τις μεγάλες οθόνες των smartphone, η αυτονομία δεν αυξάνεται σε καμία περίπτωση.


Μέχρι λοιπόν η Apple μας παρουσιάσει τις μπαταρίες του μέλλοντος (μην περιμένετε από καμία άλλη εταιρία να ασχοληθεί σοβαρά), ας δούμε μερικές εύκολες ρυθμίσεις που μπορούμε να κάνουμε στα κινητά μας ούτως ώστε να βελτιώσουμε κατά πολύ την αυτονομία τους και σας υπόσχομαι οτι η βελτίωση θα είναι εντυπωσιακή!


Τρεις είναι οι μεγαλύτερες αιτίες για την κατανάλωση της μπαταρίας και με σειρά προτεραιότητας είναι:

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέχεια 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)