ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

Μην έχετε απορίες.
Σας τα βαλαμε σε πίνακες για να έχετε την μαγική εικόνα.

Ο πίνακας είναι η Αλήθεια και η Γνώση σε δημόσια θέα και για την καταλληλη ΧΡΗΣΗ!!!
Η Γνωση δεν είναι για εξυπνακισμους ουτε για ανουσιες μαγκιες. Η Γνωση παρεχεται για να στοιχειοθετηθουν τα μύρια κακουργήματα.

Η Γνώση αυτη είναι Νομικο Εργαλείο και Εργαλείο Αφυπνησης της κοινωνιας.

Να ξαναπω οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝ-ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ EFSF!! Ας ψάξει ένας εισαγγελέας χαχαχαα αστείο!
Αν ψάξει δεν θα βρει, και όταν αναγκαστεί να πει οτι δεν βρήκε, θα διαλυθεί το Ευρώ και η Ευρώπη. Εμείς δε αλλά και όλοι οι δανειζόμενοι λαοί απο EFSF θα τους πάρουμε τα σωβρακα στα διεθνή δικαστήρια…. Ποιος είναι ΝεοΝαζι τελικά?

Τα κακουργήματα των Δανειακών αρχή σαν με ΠΑΣΟΚ και καταλήγουν σήμερα με ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ. Σήμερα ο Σαμαράς αθώωσε τον όλον ΠΑΣΟΚ απο ΑΓΠ κ Σημίτη μέχρι ΓΑΠ κ Μπεννυ.
Ποιος είναι τελικά ΝεοΝαζι?
Απλός που σε Δανείζει Καταχρηστικά με Αναγκαστικά Επαχθή Μαυρα Δανεικά 219 δισ σε Συνεργεια με τις Κυβερνησεις ή όλοι εμεις που τους φτυνουμε στα μούτρα για όλες τις παράνομες μεθοδεύσεις?

Η Αλήθεια και η Γνωση -στα σωστα ‘χερια’- ριχνουν κυβερνήσεις.

Καλη όρεξη.

ΥΓ βαλε τον πινακα όσο μεγαλυτερο γίνεται να πονάει !!

ΑαααΣαλιωτο

ΑΠΟ : http://olympia.gr

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)