Δείτε τι βρήκαν οι αστυνομικοί στις αποθήκες του "Αρβανιτίδη"




Να ξεκινήσουμε από το σημαντικότερο, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις: Εγινε έφοδος της αστυνομίας σε μία αποθήκη - εργαστήριο στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, ιδιοκτησίας της εταιρείας "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ" των γνωστών εμπόρων από τη Βέροια. Εκεί, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν...
απορρυπαντικά και είδη καθαρισμού που παρασκεύαζε παράνομα το εργαστήριο, αλλά κολλούσε ετικέτες γνωστών εταιρειών (π.χ.. Ariel, Skip, κλπ).
Τα τρία πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι:


1) το αδίκημα είναι η παρασκευή προϊόντων χωρίς άδεια, στα οποία επικολλούνταν ετικέτες γνωστών εταιρειών, οι οποίες προφανώς θα διεκδικήσουν αποζημιώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα ότι τα προϊόντα ήταν επικίνδυνα. Απλά δεν ήταν αυτά που έγραφαν οι ετικέτες, ήταν αυτό που λέγεται "προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας" (noname) και η παρανομία είναι ότι ήταν "απομιμητικά".


2) δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη η εμπλοκή των σούπερ-μάρκετς ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, το ότι σε εργαστήριο του Αρβανιτίδη βρέθηκαν μαϊμού προϊόντα, δεν σημαίνει αυτόματα, ότι τα απορρυπαντικά που έχει η αλυσίδα καταστημάτων είναι μαϊμού. Μπορεί αυτά που βρέθηκαν, να αποστέλλονταν στο εξωτερικό ή σε άλλα καταστήματα εκτός αλυσίαδας. Άρα, μην τρελαίνεστε άδικα, αναρωτώμενοι αν το "Skip" που πήρατε από τον Αρβανιτίδη είναι γνήσιο ή όχι. Δεν μπορεί να σας πεί κανείς ακόμη ότι είναι "μαϊμού", μπορεί κάλλιστα να είναι αυθεντικό ή άριστης ποιότητας. Θα το δείξουν τα αποτελέσματα του Χημείου.


3) δεν συνελήφθη ο μεγάλος αδερφός, ο Γιώργος Αρβανιτίδης, που είναι 56 ετών, πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια και ιδιοκτήτης των super markets, αλλά ο αδερφός του Χαρίλαος Αρβανιτίδης του Νικολάου, 52 ετών, επειδή αυτός ήταν ιδιοκτήτης της παράνομης αποθήκης-εργαστηρίου. Δεν εντοπίστηκαν "μαϊμού" απορρυπαντικά σε καταστήματα, αλλά σε αποθήκη.













http://kostasedessa.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4072.html

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)