ΣΟΚ: Ο Σόρος «δωρίζει» πετρέλαιο σε σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης και αγοράζει «Μακεδονία»…

Σοκ προκαλεί σε πρώτη ανάγνωση η είδηση ότι ένας άνθρωπος σαν τον Σόρος αποφάσισε έτσι ξαφνικά να κάνει ένα… «δωράκι» στα σχολεία της Θεσσαλονίκης. Γράφει ο ..(( Λ ))..

Το αντάλλαγμα όμως πιο θα είναι; Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Χασδάι Καπόν εξηγεί πως η αποδοχή της προσφοράς δεν σημαίνει ότι θα αποκαλούμε τα Σκόπια Μακεδονία, όμως γιατί να το πιστέψουμε; Σε αυτή τη χώρα όταν υπάρχει πολιτική ή κρατική διαβεβαίωσηγια κάτι, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα διαψευσθεί. Το γεγονός προκαλεί αηδία για όσους συναίνεσαν ελαφρά την καρδία σε μια τέτοια… «δωρεά» για… «ανθρωπιστικούς» λόγους.

Φυσικά όλο το βάρος πέφτει στο Δήμαρχο από τον οποίο όλοι θα πρέπει να απαιτήσουμε κάποιες εξηγήσεις. Όσο για τον Σόρος…απλά πανούργος και πανέξυπνος, έκανε μια πρόταση που αφορούσε τις πιο ευαίσθητες ηλικίες…τα παιδιά μας, τα σχολεία που στεγάζουμε τα παιδιά μας, τα οποία το «ελληνικό» κράτος έχει αφήσει στην τύχη τους. Στην τύχη τους έτσι ώστε να βρίσκουν ευκαιρία αρπακτικά τύπου Σόρος…! Ακολουθεί η είδηση Από τη "Δημοκρατία":

Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου έκανε μεν δεκτή την προσφορά, αν και εκφράστηκαν επιφυλάξεις λόγω της στάσης που τηρεί ο Σόρος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Η πρόταση χορηγίας έγινε επίσημα μέσω επιστολής που απέστειλε στον δήμαρχο ΘεσσαλονίκηςΓιάννη Μπουτάρη στέλεχος της οργάνωσης του Τζορτζ Σόρος Open Society Foundations. Σε αυτήν αναφέρεται ότι η οργάνωση θα παρέχει πετρέλαιο 50-90 τόνων σε δημόσια ιδρύματα που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Όσον αφορά τις φιλοσκοπιανές διαθέσεις του επενδυτή Τζορτζ Σόρος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης Χασδάι Καπόν σημειώνει ότι: "Το γεγονός ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης δέχθηκε την προσφορά δε σημαίνει ότι θα αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία" και συνεχίζει λέγοντας ότι "η κίνηση της οργάνωσης εξετάστηκε από την ανθρωπιστική πλευρά της".
http://www.katohika.gr 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)