Ζούγκλα!Συμμορία άρπαξε με τη βία το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου . Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 03:00 τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου – Αγίου Στεφάνου όπου και εντοπίστηκε τετραμελής σπείρα αλλοδαπών εξοπλισμένη με αυτόματα όπλα.

Οι τέσσερις ληστές προηγουμένως είχαν επιτεθεί εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην περιοχή της Εκάλης και συγκεκριμένα στη γωνία της Λεωφ. Θησέως με την οδό Αντιγόνης. Δυνάμεις της Αστυνομίας τους καταδίωξαν, ενώ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, με το κλεμμένο όχημα να καταλήγει μέσα σε ρέμα στο τέρμα της Λεωφ. Κρυονερίου και τους δράστες να απομακρύνονται στη συνέχεια πεζοί.



Δείτε video με μαρτυρία κατοίκων της περιοχής:







Ο δημοσιογράφος έσπευσε στο σημείο διότι είχε ακούσει πυροβολισμούς πολύ κοντά στην παρακείμενη κατοικία του και ήθελε να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.



Οι δράστες, που φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και έφεραν κουκούλες, είχαν ήδη εμπλακεί σε ληστεία κατοικίας επί της οδού Παπαναστασίου στη Ν. Ερυθραία. Ωστόσο, κατά την είσοδό τους εντός των χώρων του σπιτιού έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι και ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία. Οι ληστές άρπαξαν από την οικία μία τσάντα πριν διαφύγουν.





Δυνάμεις της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο, οπότε και σημειώθηκε η πρώτη ανταλλαγή πυροβολισμών. Οι ληστές απομακρύνθηκαν πεζοί, την ίδια στιγμή που όλο και περισσότερα περιπολικά έκαναν την εμφάνισή τους στην ευρύτερη περιοχή. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν οι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Υπό την απειλή των όπλων τους, τον ανάγκασαν να κατέβει από το όχημα και μιλώντας σπαστά ελληνικά, επιβιβάστηκαν σε αυτό πριν τραπούν σε φυγή με κατεύθυνση το Κρυονέρι.








Οι αστυνομικοί που ήδη βρίσκονταν στην περιοχή, ενισχυόμενοι και από άλλες κινητές μονάδες, άρχισαν την καταδίωξη, καταφέρνοντας να εγκλωβίσουν την τετραμελή σπείρα ύστερα από λίγο. Σημειώθηκε νέα ανταλλαγή πυροβολισμών γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής, ενώ κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ανετράπη το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που οδηγούσαν οι ληστές στο τέρμα της Λεωφ. Κρυονερίου. Το όχημα έπεσε μέσα σ' ένα ρέμα και αυτή τη στιγμή εκεί βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Το αυτοκίνητο έχει στο παρμπρίζ σημάδια από σφαίρες.






Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε με τους δράστες να έχουν εγκλωβιστεί σ' ένα ρέμα στην προσπάθεια τους να διαφύγουν πεζοί. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τις ανταλλαγές πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Πάνω από την περιοχή πετάει αστυνομικό ελικόπτερο. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και δυνάμεις των ΕΚΑΜ «χτενίζουν» την περιοχή.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)