Πως σκότωσαν τον Σωκράτη Γκιόλια ; Υπάρχουν ομοιότητες με το πενταπλό φονικό της Κύπρου ;


Απο το ρεπορταζ των γεγονότων τότε ....Μαφιόζικο το χτύπημα !
Από την ιατροδικαστική έρευνα προκύπτει ότι σχεδόν όλα τα χτυπήματα βρήκαν στόχο, καθώς δέχτηκε 13 σφαίρες και στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 16 κάλυκες. Ο Σωκράτης Γκιόλιας δέχτηκε πυρά στο κεφάλι, τον θώρακα και την κοιλιά !

Πώς έγινε η δολοφονία

Τρεις άγνωστοι φορώντας λευκά πουκάμισα, σκούρα γιλέκα και μαύρα παντελόνια – έμοιαζαν δηλαδή με φόρμες αστυνομικών – χτύπησαν το κουδούνι στην πολυκατοικία της οδού Δαιδάλου στην Ηλιούπολη, στις 5:26 το πρωί και τη στιγμή που ο δημοσιογράφος άνοιξε την εξώπορτα τον «γάζωσαν» με τουλάχιστον δέκα σφαίρες…



Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν δεκαεπτά κάλυκες - από εννιάρια πιστόλια - από τον τόπο της δολοφονίας! Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι είχαν θέσει υπό παρακολούθηση εδώ και μέρες τον δημοσιογράφο.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική μαρτυρία από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος έχει καταθέσει στην αστυνομία ότι τις τελευταίες ημέρες δύο άγνωστοι «χτένιζαν» με μοτοσυκλέτα τον δρόμο όπου βρισκόταν η πολυκατοικία του Σωκράτη Γκιόλια.
Σχόλιο : Η Ψυχρότητα των εκτελεστών, χρησιμοποιούν εννιάρια πιστόλια ,χτενίζουν την περιοχή με μοτοσυκλέτα , σκοπεύουν και εκτελούν με στόχο το κεφάλι ,θώρακα και κοιλιά !! δείχνει εκτελεστές με πείρα και χωρίς συναίσθημα θυμού ,μίσους στην ουσία δεν ανοιγόκλεισαν καν τα μάτια τους !
Συμπέρασμα ...Ή έχουμε γεμίσει απο εκτελεστές συγκεκριμένης εκπαίδευσης και κουλτούρας πάλι συγκεκριμένης χώρας ή χωρών ή κάτι άλλο συμβαίνει ...Που πρέπει να το προσέξουν οι Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής !
http://kostasedessa.blogspot.gr/ 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)