Πως να ξεχωρίσεις το σωστό καρπούζι!



Δεν χρειάζεται να σηκώσεις το καρπούζι ψηλά ούτε να το χτυπήσεις, για να διαπιστώσεις αν είναι γευστικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το κοιτάξεις με προσοχή Μόλις διαλέξεις αυτό που διαισθάνεσαι ότι είναι το καλύτερο, κοίταξε την άκρη του εκείνη που έχει ένα μικρό κοτσάνι (ναι αυτή που το συνέδεε με το χώμα όσο μεγάλωνε). Αν το χρώμα...
Διαβάστε περισσότερα

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)