ΠΑΝΙΚΟΣ - Εκκενώθηκε το μισό αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης



Ένας από τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης εκκενώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι μετά τον εντοπισμό ύποπτης αποσκευής, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η διαχειρίστρια εταιρία.

«Αντιμετωπίζουμε μια ύποπτη κατάσταση στο αεροδρόμιο Κάστρουπ. Ο τερματικός σταθμός 3 εκκενώθηκε», έγραψε η αστυνομία της Κοπεγχάγης στο Twitter.

«Εντοπίστηκε ύποπτη αποσκευή», δήλωσε η Σίσι Χάνσεν, εκπρόσωπος του αεροδρομίου. «Η αστυνομία ερευνά. Η επιβίβαση γίνεται πλέον από τον τερματικό σταθμό 2», εξήγησε.

Η αστυνομία της Δανίας αύξησε σήμερα το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή στη δεύτερη πιο υψηλή βαθμίδα της κλίμακας, πέντε ημέρες μετά τις επιθέσεις στη Γαλλία.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)