Οι εκδότες κλείνουν την ψαλίδα! (ΕΝΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 48%!)

Mόνο αίμα και άμμος. Θα τα δούμε όλα.

Οι μηντιάρχες δίνουν τα ρέστα τους για να μείνει όρθιο το σύστημα της διαπλοκής. Ετσι άρχισε ήδη ο καταιγισμός των μαιμού δημοσκοπήσεων ώστε να κλείσουν δια της βίας την ψαλίδα. Κι όλα αυτά ενώ ...ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη στο 48% με την ΝΔ στο 18.

Ο Ψυχάρης λοιπόν κλείνει τη ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 25,5% έναντι 22,7% που συγκεντρώνει η ΝΔ.

Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 6,7%, το Ποτάμι με 6%, η Χρυσή Αυγή με 5,9% και το ΚΚΕ 5,8%.

Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. εμφανίζεται μειωμένη σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (2,8% από 3,6%).

Εκτός πολιτικού χάρτη μένει η ΔΗΜΑΡ, ενώ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν εκτός Βουλής με ποσοστό 2,7%.



Το ίδιο και ο Θέμος Αναστασιάδης που βλέπει ανοδική τάση της Νέας Δημοκρατίας.

Ανοδική τάση καταγράφει η ΝΔ σε δημοσκόπηση της ALCO για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί την πρωτιά, αν και εμφανίζει μειωμένο ποσοστό σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ελαφρώς μειωμένο προβάδισμα και συγκεντρώνει 27,6% έναντι της ΝΔ με 24%, ποσοστό αυξημένο σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.

Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 5%, η Χρυσή Αυγή με 5,6%, το ΚΚΕ με 4,4% και το Ποτάμι με 4,1%.

Οριακά εκτός Βουλής μένουν και σε αυτή τη δημοσκόπηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 2,9%, ενώ η ΔΗΜΑΡ δεν εμφανίζεται καν στη μέτρηση.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)