ΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ - Ψήφος ανοχής στην κυβέρνηση από το Ποτάμι


Σε καλό κλίμα φαίνεται ότι έγινε χθες η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Σταύρο Θεοδωράκη, με τον πρώην δημοσιογράφο να εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Μετά το τέλος τη συνάντησης, μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε:


(...)Το Ποτάμι υποστηρίζει την εκλογή από αυτή τη Βουλή ενός ισχυρού Προέδρου. Και αυτό θα είναι ένα καλό μήνυμα για όλη την Ευρώπη, για τους εταίρους μας, για τους συμμάχους μας ότι εδώ υπάρχει και συνεννόηση. Και από εκεί και πέρα βέβαια, να δούμε όλα τα πράγματα που θα πρέπει να συνοδεύουν μια νέα διακυβέρνηση. Δηλαδή: ένα νέο Σύνταγμα, όπου θα αλλάξει και η ασυλία των πολιτικών, ένας νέος εκλογικός νόμος, για να κλείσουν αυτές οι μεγάλες περιφέρειες, να γίνουν μικρότερες, ώστε να βγαίνουν πιο απλοί άνθρωποι και όχι οι γνωστοί και πλούσιοι, να υπάρχει μια πατριωτική λύση για το χρέος και να συμφωνήσουμε- αυτό τουλάχιστον πιστεύει το Ποτάμι- για μια εκλογική διαδικασία στα τέλη του επόμενου Νοέμβρη. Σε ένα χρόνο περίπου, δηλαδή.(...)


Μένει να δούμε αν οι ανεξάρτητοι βουλευτές που φλερτάρουν το Ποτάμι, θα αρχίσουν να προσμετρώνται μαζί με αυτούς της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην αναζήτηση των 180 για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

- See more at: http://www.parapolitiki.com/2014/11/psifos-anoxis-stin-kybernisi-apo-to-potami.html#sthash.j4dG5ZX0.0iMVgtdm.dpuf

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)