OΙ ΠΑΡΑΛΊΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ






Κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά και κατάλευκες αμμουδιές, ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζει τη Χαλκιδική είναι αναμφίβολα, οι υπέροχες παραλίες της… Τόσο στην Κασσάνδρα, όσο και στη Σιθωνία, θα βρει κανείς ένα σωρό τέτοιους, μικρούς παραδείσους!


ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ


Νέα Φώκαια

Δίπλα στο ομώνυμο λιμάνι, όπου αγκυροβολούν ψαροκάικα και κάτω από τον ύψους 17 μ. βυζαντινό πύργο του Αγ. Παύλου, «καραδοκούν» απόμεροι κολπίσκοι με τιρκουάζ νερά.


Άφυτος

Ατμοσφαιρικά beach bars, με θέα στο γραφικό λιμανάκι της Πούντας, προσφέρουν χαλάρωση σε συνδυασμό με ένα κοσμοπολίτικο feeling. Οι ομπρέλες με αχυροσκεπές και στον ορίζοντα…

η γαλαζωπή πεντακάθαρη θάλασσα διαμορφώνουν το ειδυλλιακά «μονότονο» θέαμα μέχρι το bar Λιόσι.


Καλλιθέα

Από τις πιο δημοφιλείς για το νεαρόκοσμο. Κατάλευκη άμμος, beach bars στη σειρά και ένας πευκόφυτος βράχος που χαρακτηρίζει τον όμορφο κολπίσκο, με τα κλαδιά των δέντρων να ακουμπούν στα νερά.


Γλαρόκαβος

Πήρε το όνομά του από τον ομώνυμο φυσικό όρμο, το ιδανικό σημείο για να δέσετε το σκάφος σας. Το ιδιαίτερο θαλασσί χρώμα που τον χαρακτηρίζει οφείλεται στο μικρό του βάθος. Η περιοχή φιλοξενεί το ομώνυμο beach bar.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΔΩ

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)