Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ από τους δυσαρεστημένους του ανασχηματισμού.


Ο Μ. Βορίδης βγαίνει στο… αντάρτικο

Πρώτος πρώτος ο Μ. Βορίδης που θεωρούσε ότι θα έπαιρνε υπουργείο από την ώρα που δεν συμμετείχε στην κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ, η οποία τον Ιούνιο του 2012 είχε προβάλλει βέτο στο πρόσωπό του.

Έτσι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ μιλώντας στον ΑΝΤ1 δεν έκρυψε την πίκρα του. «Εύχομαι κάθε επιτυχία στον πρωθυπουργό για την προσπάθεια που ήδη έχει αρχίσει η κυβέρνηση και συνεχίζεται. Θα ήθελα να είμαι στην κυβέρνηση, αλλά δεν έχω πει ότι είμαι δυσαρεστημένος. Είναι δικαίωμα του Πρωθυπουργού να ορίσει τους υπουργούς του», υποστήριξε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε πως «αποδέχεται την απόφαση του κ. Σαμαρά». Εϊπε ακόμη ότι έχει την φιλοδοξία να γίνει υπουργός κάποια στιγμή αλλά «το γεγονός πως δεν έγινα δεν σημαίνει κάτι. Δεν αποδέχεσαι τον πρωθυπουργό για να σου κάνει τα χατίρια», ενώ διέψευσε και τα σενάρια που τον θέλουν να μένει στην «εφεδρεία» για να κατέβει υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων.
πηγή

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)