Τα tablets με Android ξεπέρασαν τα iPad σε πωλήσεις

Μεγαλύτερες πωλήσεις από τα iPad της Apple καταγράφουν φέτος οι υπολογιστές- ταμπλέτες, που λειτουργούν με λογισμικό Android της Google, σύμφωνα με έρευνα της -εξειδικευμένης σε θέματα τεχνολογίας- εταιρείας International Data Corp (IDC).

Αν και η έρευνα υποστηρίζει πως τα iPad θα συνεχίσουν να έχουν ανοιδικές πωλήσεις δεν θα καταφέρουν ωστόσο να ξεπεράσουν τις ταμπλέτες με Android, οι οποίες κοστίζουν πολύ φθηνότερα ενώ διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών.

Στο μεταξύ, η ίδια έρευνα επισημαίνει πως τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εκθρόνιση του iPhone 4S από το Galaxy S3 της Samsung οδήγησαν στην πτώση της μετοχής της Apple, περίπου κατά το ένα τρίτο της αξίας της, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και σημείωσε ρεκόρ.

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)