ΒΟΜΒΑ - ομολογία Λοβέρδου: "Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου-Κατσέλη μας έβαλαν με σχέδιο στο ΔΝΤ"

Συνέντευξη στη ΝΕΤ παραχώρησε ο προσφάτως "ανεξάρτητος" βουλευτής, Α. Λοβέρδος αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από την υπόθεση "ΔΝΤ" και πώς η Χώρα μας μεθοδικά οδηγήθηκε σε αυτή τη....λύση.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Λοβέρδος κατονόμασε ως ηθικούς αυτουργούς και ενορχηστρωτές της εισόδου μας στο ΔΝΤ τους Γ. Παπανδρέου (τότε Πρωθυπουργός), Γ. Παπακωνσταντίνου (τότε Υπουργός Οικονομικών) και τη Λούκα Κατσέλη (τότε Υπουργός Οικονομίας).

Χαρακτηριστικά ο Λοβέρδος ανέφερε:
"Για προσφυγή σε μηχανισμό στήριξης στον οποίο θα συμμετείχε και το ΔΝΤ, ο τότε πρωθυπουργός και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τη Λούκα Κατσέλη το αποφάσισαν σε "άτυπο υπουργικό συμβούλιο"", σημείωσε ενώ δήλωσε ότι " η απόφαση για προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης βγήκε επίσημα από το υπουργικό συμβούλιο".


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Υποστήριξε μάλιστα ότι ο ίδιος, μαζί με τους Διαμαντοπούλου, Ραγκούση διαφώνησαν αρχικά.

Αυτή η ομολογία του Λοβέρδου δεν αλλάζει σε καμμια περίπτωση τη δική μου ηθική αυτουργία στην εθνοκτόνα πολιτική που εφαρμόστηκε.

Πόσο μάλλον που προσπαθεί να υπερασπίσει ανθρώπους (Ραγκούση - Διαμαντοπούλου) που συνεισέφεραν τα μέγιστα στους Νεοταξίτες και στην προσπάθεια αποδόμησης της Εθνικής Συνείδησης στη χώρα μας.
 πηγή

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)