Πρώτη φωτογραφία του UFO που έπεσε ανοιχτά των ακτών της Οκινάουα

Okinawa, Ιαπωνία; Ιάπωνες αξιωματούχοι του Ναυτικού έχουν κυκλοφορήσει την πρώτη φορά φωτογραφία του UFO που συνετρίβη στα ανοικτά των ακτών της Οκινάουα χθες. Η φωτογραφία εμφανίζεται κοκκώδες και κάπως ασαφής δεδομένου ότι το σκάφος έχει βυθιστεί κάτω από το νερό, αλλά δείχνει σαφώς μια πηγή ενέργειας που εξακολουθεί να....

λάμπει έντονα αλλά θολά στην κορυφή του. Θέλαμε να δώσουμε αυτή τη φωτογραφία στον κόσμο για να επιβεβαιώσει τις εκθέσεις που δώσαμε χθες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιαπωνικού ναυτικού Yoshido Hari. Είναι σαφές ότι έχουμε ακόμα πολλές ημέρες μπροστά μας για την διάσωση, αλλά θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να διατηρήσουμε το αντικείμενο." Πολυάριθμες εκθέσεις άρχισαν να κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο χθες σχετικά με μια πιθανή συντριβή UFO ανοικτά των ακτών της Οκινάουα. Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και των mainstream μέσα ενημέρωσης, πιστεύουν ότι οι εκθέσεις είναι ψευδείς ή μια περίτεχνη φάρσα. Η παραπάνω εικόνα διέρευσε από τους Ιάπωνες δύτες του Ναυτικού και μας θέτει σε σκέψεις.
Αυτό δεν είναι ένα αστείο, είπε ο Χάρι, μιλώντας με ειλικρίνεια στους δημοσιογράφους. "Έχουμε σαφείς ενδείξεις ότι στο κάτω μέρος του ωκεανού, υπάρχει παρουσία UFO. Αυτό που ο κόσμος κάποτε θεωρούσε σχεδόν αδύνατο είναι πλέον πραγματικότητα. Είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε αυτή την πραγματικότητα, προκειμένου να μελετήσουμε τη δομή του σκάφους και ίσως ακόμη και τις εξωγήινες μορφές ζωής που είναι σε αυτό." Αρκετοί επιστήμονες από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη αποσταλεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και θα φτάσουν κάποια στιγμή στο Τόκιο σήμερα. Δεν είναι σαφές, ωστόσο, εάν το σκάφος θα μετακινηθεί στην πρωτεύουσα για περαιτέρω μελέτη και έρευνα ή αν θα παραμείνει στην Οκινάουα.
«Ο κύριος στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι η διάσωση του γιγαντιαίου αντικειμένου. Πρέπει να βγεί από το νερό πριν από θαλασσινό νερό ώστε να μην κατατρώει κρίσιμα κομμάτια, διατηρώντας ανέπαφη τη δομή του." Ερωτηθείς εάν το Ιαπωνικό ναυτικό είχε οποιεσδήποτε προθέσεις για να δώσει στο μέλλον φωτογραφίες του UFO, ο Hari σχολίασε: "Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλες φωτογραφίες για απελευθέρωση, το νερό είναι κάπως σκοτεινό και η εικόνα που κυκλοφόρησε στον κόσμο σήμερα το πρωί είναι η καλύτερη σε ποιότητα που έχουμε στη διαθέσιμη μας αυτή τη στιγμή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και άλλες φωτογραφίες του σκάφους καθώς οι συνθήκες βελτιώνονται."Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Yoshihiko Noda αναμένεται να φτάσει στο μικρό νησί κάποια στιγμή αύριο και να μιλήσει με τους εκπροσώπους του Ναυτικού σχετικά με την ανέλκυση του UFO. Περιττό να πούμε ότι, η ιαπωνική κυβέρνηση έχει ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τη διατήρηση του UFO καθώς θα χρησιμοποιηθεί για μελλοντικές ερευνητικές προσπάθειες.
πηγή

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)