Λέσχη για... βιτσιόζους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ!


Είναι γεγονός! Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, από το οποίο περνάνε οι καλύτεροι και...

εξυπνότεροι, έχει τώρα μια επίσημη λέσχη για τους πιο βιτσιόζους.
Την Παρασκευή, η λέσχη «Harvard College Munch for the BDSM» εγκρίθηκε και επίσημα ως φοιτητική οργάνωση. Οι άλλοτε άτυπες συναντήσεις ομοϊδεατών, οι οποίοι συγκεντρώνονταν για να συζητήσουν τις… βιτσιόζικες περιπέτειές τους στην κρεβατοκάμαρα χωρίς το φόβο ότι θα τους κρίνουν, έχουν πλέον και θεσμική στήριξη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς το 2003 το σωματείο φοιτητών του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αϊόβα χρηματοδότησε μία λέσχη σαδομαζοχισμού, χαρακτηρίζοντάς την ίδρυσή της ως «θρίαμβο για την σεξουαλική ποικιλία». Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτού του είδους οι φοιτητικές λέσχες έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στα ελίτ εκπαιδευτικά ιδρύματα από τότε που το βιβλίο «50 Shades Of Grey» βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των μπεστ-σέλερ.
http://directnews.gr 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)