BOMBA - TΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ...ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ανοιχτός σε συνεργασίες με όλα τα αντι-μνημονιακά κόμματα, από τα αριστερά ως τα δεξιά και έκλεισε το μάτι στους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου.

Οι αναφορές του κ. Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει μόνος του όλα τα αντι-μνημονιακά κόμματα πυροδότησαν εκ νέου τα σενάρια για μετεκλογική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου.


«Θα υπάρξουν και δυνάμεις που θα συμφωνούν στο μείζον, ότι η χώρα πρέπει να βγει από το Μνημόνιο και να ανασυγκροτηθεί με διαφορετικό προσανατολισμό και ανάλυση. Με αυτές τις δυνάμεις ενδεχομένως κάποια στιγμή να συνεργαστούμε. Αυτό είναι ανοικτό» είπε ο κ. Τσίπρας.

Οταν μάλιστα ρωτήθηκε ειδικά αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συνεργαστεί ειδικά με τον κ. Καμμένο ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν το απέκλεισε αλλά απάντησε ότι αυτό εξαρτάται από τις δικές του επιλογές στα μείζονα ζητήματα.

Παρουσιάζοντας τους άξονες της μεταμόρφωσης του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας άφησε να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στο καθεστώς των συνιστωσών που υπάρχει σήμερα : «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τα καταφέρι αν δεν αλλάξει. Θέλουμε να αλλάξουμε. Θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να είσαι εσύ, όπως λέει και το σλόγκαν μας. Οχι μια γραφειοκρατική νομενκλατούρα ηγεσιών και συνιστωσών, αλλά ένα πλατύ, λαϊκό, δημοκρατικό σχήμα, που θα στηρίζεται στα μέλη και στον κόσμο του».

Οι ειδήσεις από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου :
Θα κερδίσουμε τις εκλογές δήλωσε ο κ. Τσίπρας και φάνηκε αισιόδοξος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πλειοψηφικό κόμμα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ενώ επεσήμανε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να κυβερνήσει. «Είμαστε αποφασισμένοι να αναλάβουμε αυτή την ιστορική ευθύνη και όποιος δεν είναι αποφασισμένος δεν έχει θέση ανάμεσά μας. Είναι μοιραίο να την αναλάβουμε και είναι μοιραίο να πετύχουμε, και θα πετύχουμε» είπε.
Για την ενδεχόμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου ο Αλέξης Τσίπρας απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο αν θα ψήφιζε την απλή αναλογική. Χαρακτήρισε μάλιστα επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης την ανακίνηση του θέματος και επανέλαβε «στο τέλος θα νικήσει ο λαός».
Υποσχέθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαταστήσει μισθούς και συντάξεις με ένα νόμο και τόνισε ότι «πλεονέκτημά μας είναι ότι έχουμε μια σταθερή άποψη, λέμε την αλήθεια και υποσχόμαστε ριζικές αλλαγές που θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις ανάκαμψης αλλά και το κυριότερο δικαιοσύνης».
Για το ΚΚΕ δήλωσε : «Θεωρούμε ιδιαίτερα στενάχωρο το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα από την πλευρά του ΚΚΕ δεχόμαστε μια δεξιά και όχι μια αριστερή κριτική απο΄την κυρία Παπαρήγα...Θέλω όμως να πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια».

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)