BOMBA - H Ντόρα έδωσε εντολή για αντάρτικο...ξεκινάει με την νεολαία!

Τι δηλώνει ο πρόεδρος Βασίλης Τσιατσιάμης!

Με μια ανάρτηση -βόμβα στο facebook , ο πρόεδρος της νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ανακοίνωσε την επανέναρξη των δραστηριοτήτων της Συμμαχίας Νέων!
Η νεολαία της Συμμαχίας φαίνεται πως θέλει να επαναδραστηριοπιοηθεί , αφού οι ζυμώσεις στον φιλελεύθερο χώρο, το επόμενο διάστημα θα είναι πολλές και ο φορέας θέλει να έχει φωνή στην διαμόρφωση του.

Η ανάρτηση που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις:

"Με την παρούσα ανάρτηση θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την επανέναρξη των δραστηριοτήτων της Συμμαχίας Νέων.
Τον περασμένο Μάρτιο δημιουργήσαμε μαζί κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Έναν φορέα από νέους ανθρώπους, διαφορετικό - πέρα από τις συνηθισμένες πολιτικές νεολαίες - και ελεύθερο από όποια κομματική καθοδήγηση.
Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε στις αρχές του χρόνου οφείλει να συνεχίσει. Η παρατεταμένη περίοδο αποσταθεροποίησης κι ανασφάλειας, καθώς και η κρίση στους θεσμούς, στην οικονομία και στις αξίες θέτουν επιτακτική την ανάγκη για περισσότερη συμμετοχή στα πράγματα από μεριά μας.
Η δική μας φωνή και θέληση, μπορεί να προωθήσει εκείνες τις απαραίτητες αλλαγές, που είναι ζωτικές για το μέλλον της χώρας και κατ' επέκταση το δικό μας.
Έτσι λοιπόν, προωθώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προχωράμε στην επαναδραστηριοποίηση της Συμμαχίας Νέων.
Το προσεχές διάστημα θα ενημερωθείτε για όλες τις τυπικές διαδικασίες που θα λάβουν χώρα, καθώς και για τις επικείμενες κινήσεις του φορέα"

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)