Ετσι νοθεύουν τώρα το πετρέλαιο και την βενζίνη



Οι ελληνικές διωκτικές αρχές αντιμετωπίζουν, ένα φαινόμενο το

το οποίο αποκαλύπτει μια νοθεία νέας εποχής,σε πετρέλαιο και βενζίνη.
Η συγκεκριμένη μέθοδος νοθείας που έχει αρχίσει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις αφορά χρησιμοποιημένα καμμένα λάδια, από αυτοκίνητα, βιομηχανίες κτλ.
και τα αναμειγνύουν με πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.
Στο μεταξύ, κατόπιν εντολής του υπουργού Οικονομικών προς τον Ειδικό Γραμματέα Σ.Δ.Ο.Ε., για πάταξη του φαινομένου της παράνομης διακίνησης καυσίμων – εμπορευμάτων, σχεδιάσθηκαν και διενεργήθηκαν αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις ελέγχου Β/Ο, φορτηγών αυτοκινήτων και λεωφορείων, στις πύλες εισόδου της χώρας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι έλεγχοι διενεργήθηκαν συνεχώς και αδιαλείπτως σε 24ωρη βάση.Από τους διενεργηθέντες ελέγχους διαπιστώθηκε σωρεία φορολογικών και τελωνειακών παραβάσεων, με σημαντικότερη την εξής:
Εντοπίσθηκε φορτηγό τρίτης χώρας να προμηθεύεται καύσιμο από αντλία πρατηρίου με τη ένδειξη DIESEL. Κατά τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια, των οποίων η συνολική ποσότητα στη δεξαμενή ήταν 10.400 λίτρα.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι είχαν διατεθεί 4.000 λίτρα νοθευμένου καυσίμου, που είχε κατασχεθεί σε προγενέστερο έλεγχο και διατέθηκε αφού παραβιάσθηκαν οι σφραγίδες που είχαν τεθεί.
http://kostasedessa.blogspot.gr/2012/11/blog-post_168.html 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)