Προνόμια τέλος σε μισθούς και συντάξεις των υπαλλήλων της Βουλής!

Άστραψαν και βρόντηξαν οι υπάλληλοι της Βουλής, για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δίνει τέλος στα προνόμια συνταξιοδότησης τους, αλλά και τον υπολογισμό του μισθού τους!
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μάλιστα, κάνουν λόγο για "αμφίβολης νομιμότητας διαδικασία, ενώ υποστηρίζουν πως θεσπίστηκαν μέτρα κατάργησης των συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων, μετά από "συστηματική δυσφήμηση τόσο κατά της Βουλής όσο και κατά των υπαλλήλων της".
Αχ άτιμη κοινωνία, γιατί, ρωτάω γιατί να ζουν όλοι με μισθούς Ελβετίας και να χτυπιούνται μόνο οι υπάλληλοι της βουλής με αμφίβολης νομιμότητας διαδικασίες; Τόσα ρουσφέτια, τόσες κατουρημένες ποδιές, τόσα φακελάκια σε συγγενείς και φίλους, τόσο τρέξιμο στα κατσικοχώρια της επαρχίας να πάνε χαμένα; Επενδύσαμε κύριοι, δεν κλέψαμε.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής, συνεχίζει αναφέροντας, πως "τέτοιου είδους ενέργειες, δε συμβάλλουν στην αναγνώριση των ιδιαιτεροτήτων και των ειδικών συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων". Όσο να 'ναι φίλοι αναγνώστες, το να είσαι αναγκασμένος να δουλεύεις για γουρούνια και μοσχάρια, δεν είναι και ο,τι καλύτερο, χωρίς φυσικά να θέλω να θίξω τους φίλους κτηνοτρόφους.

Όλοι στη μεγάλη πανελλήνια συγκέντρωση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των υπαλλήλων της Βουλής, σήμερα στις 19:00 στο ντα κάπο στο Κολωνάκι. Ο φασισμός δε θα περάσει! Σαμπάνια - Σκάφος - Φρέντο!

Προνόμια τέλος σε μισθούς και συντάξεις των υπαλλήλων της Βουλής! - RAMNOUSIA

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)