Η Γερμανία αποσύρει αρχές του 2013 το ήμισυ των Patriot (Tυχαίο ;)

Σύμφωνα με την Γερμανική Πολεμική Αεροπορία, η εμβέλεια αυτού του επίγειου συστήματος αεράμυνας είναι έως και 68 χιλιόμετρα...Ο Πόλεμος ειναι μόνο Μπίζνες ...Η ανάπτυξη των PATRIOT του ΝΑΤΟ κρύβει και Μπίζνες καλά οργανωμένες !

Στο πλαίσιο της σύγκρουσης στη Συρία, στη Γερμανία διαξάγεται μια έντονη δημόσια συζήτηση σχετικά με την πιθανή ανάπτυξη των γερμανικών συστημάτων αεράμυνας Patriot στην Τουρκία.

Η Γερμανική Πολεμική Αεροπορία, με τη σειρά της, έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδας της ένα ενημερωτικό σημείωμα σε σχέση με τα συστήματα Patriot στο οπλοστάσιό της.
Αυτή τη στιγμή, στο δυναμικό των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται 24 επιχειρησιακά συστήματα Patriot. Από τις αρχές του 2013 ο αριθμός αυτό θα μειωθεί σε 12 συστήματα. Όλα τα συστήματα που θα παραμείνουν επιχειρησιακά έχουν τα υψηλότερα τεχνικά πρότυπα για τη χρήση των πυραύλων PAC-3. Τα άλλα συστήματα με την παρωχημένη διαμόρφωση θα συγκεντρωθούν από την 1 Ιανουαρίου 2013 στο Manching για το σκοπό της ανακύκλωση ή της πώλησης. Η λειτουργική ζωή του οπλικού συστήματος Patriot θα φτάσει στο τέλος της από το 2025.
Σύμφωνα με την Γερμανική Πολεμική Αεροπορία, η εμβέλεια αυτού του επίγειου συστήματος αεράμυνας είναι έως και 68 χιλιόμετρα για διάφορες εναέριες απειλές, όπως επανδρωμένα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ή πυραύλοι κρουζ.

Επιπλέον, η τελευταία έκδοση του Patriot (Διαμόρφωση Συστήματος 3) με το λεγόμενο πύραυλο PAC-3 μπορεί περιορισμένα να καταπολεμήσει βαλλιστικούς πυραύλους της κατηγορίας των 1.000 χιλιομέτρων εμβέλειας στο χαμηλότερο επίπεδο αναχαίτισης. Σχετικά με αυτή την έκδοση, όπως αναφέρεται, εκτός από τη Γερμανία, την διαθέτουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ολλανδία. Το σύστημα επιτρέπει την ταυτόχρονη καταπολέμηση πολλαπλών στόχων.
 http://www.veteranos.gr

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)