Γερμανικό έγγραφο: Για να κερδίσει η Μέρκελ θα χάσουν οι Έλληνες

«Δεν ξέρουμε ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στη Γερμανία. Το βέβαιο όμως είναι ότι στην προεκλογική περίοδο θα χάσετε εσείς».

Με αυτή την κυνική τοποθέτηση, ανώτερο στέλεχος των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών πώς η Ελλάδα θα πέσει για μια ακόμα φορά θύμα των εσωτερικών κομματικών συμφερόντων της καγκελαρίου. Εμπιστευτικό Non Paper του κόμματος της Μέρκελ αποκαλύπτει ότι για να κερδίσει η γερμανίδα καγκελάριος τις εκλογές θα πρέπει να σκληρύνει ακόμα περισσότερο τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα έτσι ώστε αυτή τελικά να χάσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News» που επικαλείται το non paper η Ελλάδα θα υποκύψει για άλλη μία φορά στις ορέξεις της Μέρκελ.

Τα συμπεράσματα από το συγκεκριμένο έγγραφο δείχνουν ότι όσο η γερμανίδα καγκελάριος παραμένει αμετακίνητη και κυρίως απέναντι στην Ελλάδα τόσο τα ποσοστά της ανεβαίνουν ακόμα και από πολίτες που δεν είναι ψηφοφόροι της στη Γερμανία.
 http://www.newsbomb.gr

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)