Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χ.Παππάς...«Ψάξτε γιατί τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Ελλάδα πράκτορες…της Μοσάντ»



Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χ.Παππάς μιλώντας στο δελτίο του ALPHA. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Παναγιώταρου ότι ο κόσμος τους υποδέχεται ως…
απελευθερωτικό στρατό είπε «μακάρι να ήμασταν στρατός».

Ο Χ. Παππάς διέψευσε ότι μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε μετανάστες μετά την μηχανοκίνητη πορεία στον Ταύρο, αμφισβητώντας την ανακοίνωση της αστυνομίας και…το πήγε λίγο πιο μακριά:
«Ψάξτε γιατί τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Ελλάδα πράκτορες…της Μοσάντ», για να συνεχίσει λέγοντας ότι όσα ακούγονται για επιθέσεις εναντίον μεταναστών είναι προβοκάτσιες!

http://hellasxg.blogspot.com 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)