Απίθανοι οι Αμερικανοί: Ο Ομπάμα καταλληλότερος σε πιθανή... εισβολή εξωγήινων!

Το 65% των Αμερικανών λέει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι καταλληλότερος από τον Μιτ Ρόμνι για να αντιμετωπίσει μια μεγάλη πρόκληση. Όχι, δεν αναφέρονται στην οικονομική κρίση, ούτε στην διεθνή τρομοκρατία, αλλά σε μια πιθανή εισβολή …εξωγήινων!
Tα δύο τρίτα των ερωτηθέντων σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις Η.Π.Α. υποστηρίζουν ότι
ο νυν Αμερικανός πρόεδρος θα ήταν καταλληλότερος να αντιμετωπίσει μια εισβολή από εξωγήινους σε σχέση με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλο του στις εκλογές του Νοεμβρίου, Ρόμνι.

Συγκεκριμένα, ο Ομπάμα «θριάμβευσε» έναντι του Ρόμνι σε όλο το φάσμα των ερωτηθέντων, κερδίζοντας την υποστήριξη της πλειοψηφίας στις γυναίκες (ποσοστό 68%), στους άντρες (61%) και στις ηλικίες 18-64 (68%). Το υψηλότερο ποσοστό για τον Ρόμνι ήταν στην κατηγορία των ηλικιωμένων, όπου οι απαντήσεις μοιράστηκαν κατά 50% μεταξύ του ίδιου και του Ομπάμα.
«Θέλαμε να πάρουμε μια ιδέα για το πώς βλέπουν οι Αμερικανοί τα UFO, τι πιστεύει ο κόσμος και αν η μαζική κουλτούρα επηρεάζει - και σε ποιο βαθμό - την κοινή γνώμη» λέει ο Μπραντ Ντάνσερ, αντιπρόεδρος έρευνας και ψηφιακών μέσων του National Geographic, που διεξήγαγε την έρευνα για τη νέα σειρά «Chasing UFOs».
Κατά τη διάρκεια επίσκεψης του ηθοποιού Γουίλ Σμιθ, που έγινε διάσημος για την ερμηνεία του ως κυνηγός εξωγήινων στην σειρά ταινιών «Άνδρες με τα Μαύρα», με την οικογένειά του στο Λευκό Οίκο τον περασμένο Μάιο, ο 13χρονος γιος του ηθοποιού Τζέιντεν Σμιθ ρώτησε τον πρόεδρο Ομπάμα για την πιθανότητα εξωγήινης ζωής.
Σε μια συνέντευξή του στο BBC ο Σμιθ αναφέρθηκε στην απάντηση του προέδρου. «Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να απορρίψω την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινων» φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος Ομπάμα από το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων (CDC) του Λευκού Οίκου. «Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι αν ποτέ γινόταν μια άκρως μυστική συνάντηση ή μια συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα, θα γινόταν μέσα σε αυτήν εδώ την αίθουσα».
kerberos-hellas

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)