ΠΑΠΟΎΛΙΑΣ = ΟΠΙΣΘΟΦΎΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΎ, ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΠΙΌΝΙ ΤΗΣ ΤΡΌΙΚΑΣ.


Νέο σκάνδαλο σύγχισης και παραπληροφόρησης-το δεύτερο σε 10 μέρες-προκάλεσε η Προεδρία της ελληνικής δημοκρατίας. Γνωστοποιώντας ευθεία παρέμβαση της Μέρκελ στην πολιτική εξέλιξη της Ελλάδας για απαίτησή της να διεξαχθεί δημοψήφισμα, την οποία η Καγκελαρία διέψευσε. Απάντηση για το ποιός από τους δυο ψεύδεται θα βρούμε εφόσον η ελληνική Προεδρία δημοσιεύσει τα πρακτικά της τηλεφωνικής συνομιλίας.

Επειδή όμως ήδη υπάρχει και το προηγούμενο με την περιβόητη επιστολή του Π.Καμμένου για την οποία ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση, δικαιούμαστε να είμαστε καχύποπτοι με την Προεδρία μας… Η οποία σε κάθε περίπτωση δεν επέδειξε “εθνικά υπερήφανη στάση” που αναλογεί σε παλιό αντάρτη πολεμιστή, απέναντι στην απροκάλυπτη επέμβαση της κ. Μέρκελ ( εφόσον πράγματι υπήρξε ).

Τα ποδηγετημένα ΜΜΕ όμως, οποιαδήποτε κι αν είναι η αλήθεια εν προκειμένω, ανέλαβαν ήδη την αναζωπύρωση της τρομοκρατίας περί εξόδου-αποπομπής της χώρας μας από το ευρώ. Και σε συνδυασμό με τις πολυλογάδικες ασυναρτησίες ΣΥΡΙΖΑίων, επιχειρούν την ανατροπή της ετυμηγορίας της 6ης Μαίου.

Όμως οι Έλληνες πολίτες αρνήθηκαν και αρνούνται να αυτοκτονήσουν. Με επίγνωση δε και του αδιεξόδου της Ε/Ζ στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αναδεικνύονται στους πρωτεργάτες κατεδάφισης του ” ευρωπαϊκού συμφώνου σταθερότητας” (ETSF) και της δικτατορίας των τοκογλύφων.

Απομένει η ανάδειξη της διακυβέρνησης που θα οδηγήσει την πατρίδα μας στη διέξοδο, με την άμεση ανακήρυξη της ελληνικής Α.Ο.Ζ.!
http://nea-arxh-news.blogspot.gr 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)