ΕΑΝ Ο... ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΔΗΜΑΡ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ




Την πολιτική της επιβίωση ρισκάρει η ΔΗΜΑΡ με το υπόδουλο ΝΑΙ που ετοιμάζονται να πουν στους υποτελείς της τρόικας και στα δύο τσιράκια της. Το Σαμαρά και το Βενιζέλο. Εύκολοι και δύο σαν τις εκδιδόμενες του δρόμου, παραχωρούν τα πάντα.


Έτοιμος κι ο Κουνέλης-Κουβέλης. Σύμφωνα με όσα υπάρχουν μέχρι ώρας η ΔΗΜΑΡ, ευκαιριακό κόμμα από πολιτικούς τυχοδιώκτες και άτομα του πολιτικού συφέροντος, θα παίξει το ρόλο για τον οποίο ιδρύθηκε. Του τρέιλερ και του πολιτικού βαρούλκου. Αλλοι θέλουν να μπουν στη κυβέρνηση και άλλοι όχι.

Ο δικηγόρος Κουνέλης, είναι υπερ της κυβερνητικής διείσδυσης. Άλλοι όχι.

Πάντως τώρα αποδεικνύονται όσα γράφαμε από την πρώτη στιγμή.

Για να προδοθεί ο τόπος, χρειάζονται και οι Εφιάλτες αλλά και οι Κερκόπορτες. Πάντα υπήρχαν τέτοιες στην ιστορία.

Αυτό που εμείς ψυχανεμιζόμαστε είναι, εαν η ΔΗΜΑΡ πει το ναι σε κατοχική διακυβέρνηση, στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρχει. Και αυτό φαίνεται ότι δεν απασχολεί κανέναν αφού γι αυτό δημιουργήθηκε. Ως χρυσή εφεδρεία για να μην υπάρχει σε δύο χρόνια από τώρα.
http://www.makeleio.gr 

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)