Η ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

H ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής σήμερα έσπασε όλα τα ρεκορ.  Έφτασε να έχει 1700 άτομα On line και σημειώστε πως χθες την ίδια ώρα είχε μόλις 400 άτομα. Αυτό τι σημαίνει;

Σημαίνει ότι άκουγα όλη μέρα στον δρόμο..  Η ψυχολογία του κόσμου αυτή την στιγμή είναι απρόβλεπτη και εκεί που πιστεύεις ότι ένα γεγονός θα τους δημιουργήσει συναισθήματα αποτροπιασμού..Βλέπεις να συμβαίνει ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.   

Τι φταίει γι'αυτο; ...

Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους και ας κοιτάξουν με ειλικρίνεια την πολιτική πορεία αυτού του ευλογημένου τόπου που γέννησε την Δημοκρατία, μα λόγω κάποιων επιτήδειων διεφθαρμένων ανθρώπων, πέθανε και άφησε αυτόν τον ευλογημένο τόπο ορφανό, περίγελο πορνείο της Ευρωπης.
Αυτή την ώρα που πηδάνε τα κουφάρια μας οι Ευρωπαίοι λόγω της ανεύθυνης πολιτικής που εφάρμοσαν ΟΛΕΣ  οι κυβερνήσεις.



Η Διαφθορά του σάπιου πολιτικού συστήματος ήταν αυτή που δυνάμωσε στις εκλογές της 6ης Μαίου την Χρυσή Αυγή. 
Πιστεύετε μετά από το σημερινό γεγονός τα ποσοστά της να πέσουν;  

Οι ψευτοαντιπαραθέσεις μέσα στο κοινοβούλιο των αντιπολιτευτικών κομμάτων έθρεφε το σύστημα και το έκανε ΑΝΙΚΗΤΟ!

Ζητάνε να αποδόσουν ευθύνες στον κόσμο που ψήφισε Χρυσή Αυγή, κλείνουν το μάτι και φωνάζουν διορθώστε την ψήφο σας εσείς δεν φταίτε.  Πόσο νυχτωμένοι είστε..μυαλό δεν βάζετε.

Ραντεβού το βράδυ της 18ης Ιουνίου για πολύ κλάμα.. Τα χαστούκια με την μορφή ψήφων των 441.000 ψηφοφόρων θα γίνουν πολλά περισσότερα και θα ανεβαίνουν ακόμα πιο πολύ μέχρι οι πολιτικοί ιθύνοντες αυτού του τόπου να καταλάβουν ότι ο Έλληνας δεν νοιάζεται για την ψευτοιδεολογία των κομμάτων αλλά για την Τιμή του την Ζωή της οικογενείας του.  Μια ζωή που του την έκλεψε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και την πέταξε επιδεικτικά στα σκουπίδια..

Subscribe

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)